روایتی متفاوت از دوازدهمین سفر شهرستانی کارگزاران دولت مردمی در استان اصفهان|شهرستان چادگان

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، از ساعات ابتدایی صبح پنجشنبه ۲۰ مردادماه، سفر شهرستانی دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان به شهرستان چادگان آغاز شد. این دوازدهمین سفر شهرستانی استاندار اصفهان بود که در قالب «کاروان خدمت دولت مردمی در استان» اتفاق افتاد.
در ابتدای استاندار اصفهان از باند دوم جاده چادگان_اصفهان در گردنه سرخ بازدید و مقرر کرد: در خصوص احداث باند دوم جاده چادگان که ۱۲ کیلومتر آن باقی مانده است با محوریت معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری طرح بررسی و پس از نظر کارشناسی نسبت به تکمیل این پروژه اقدام شود.
افتتاح پایگاه امداد جاده ای هلال احمر در جاده چادگان_اصفهان برنامه بعدی استاندار اصفهان در شهرستان چادگان بود. این پایگاه امدای نخستین پایگاه امداد جاده ای چادگان است که هزینه تأمین وسایل و تجهیزات آن را مادر شهید مجید عباسی به یاد فرزند برومندش متقبل شده است. دکتر مرتضوی در این مراسم خطاب به مادر این شهید والامقام گفت: «نام فرزند شهید شما تا همیشه بر این پایگاه امدادی باقی خواهد ماند. شما ادامه دهنده راه شهید والامقام تان هستید. از حسن توجه و نیت خیرتان نسبت به تجهیز پایگاه امداد جاده ای چادگان کمال تشکر و قدردانی را داریم. برای ما دعا کنید تا بتوانیم پاسدار راه فرزند شهید شما باشیم و وظایف مان را در قبال سرزمین عزیز و مردمان نجیب مان به خوبی انجام دهیم.»
استاندار اصفهان سپس سفر خود را به سمت شهر رزوه ادامه داد. مقصد استاندار در این شهر امامزاده عبداله زید حسنی بود؛ اما میانه راه موضوعی توجه دکتر مرتضوی را برانگیخت و منجر شد سفر متوقف شود تا استاندار شخصاً این مورد را بازدید و بررسی کند. ساخت و ساز در حریم رودخانه مسئله ای بود که مورد توجه دکتر مرتضوی قرار گرفت. اهالی بدون توجه به حریم رودخانه اقدام به ساخت و ساز کرده بودند و باتوجه به شرایط جغرافیایی این شهر و شهرستان در صورت وقوع سیلاب خسارت های بی شماری به منازل مسکونی وارد خواهد شد. استاندار خطاب به اهالی گفت: این ساخت و سازها در حریم رودخانه غیر مجاز است. شما از اهالی این شهر و آشنا به شرایط آب و هوایی منطقه هستید و می دانید که ساخت و ساز در حریم رودخانه شما را با چه خطراتی مواجه می کند. سپس به فرماندار چادگان گفت: این موضوع با همکاری مدیریت بحران استانداری بررسی و تصمیم گیری شود. بایستی پیش از وقوع حادثه به فکر علاج باشیم نه اینکه اجازه دهیم حادثه ای رخ دهد سپس به دنبال جبران خسارت برآییم.
استاندار سپس به امامزاده شهر رزوه رفت و بازدید خود از این امامزاده را با حضور در گلزاری شهدای این شهر و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان دفاع مقدس آغاز، سپس از امامزاده رزوه بازدید کرد. در این بازدید شهر رزوه را شهری فعال در حوزه گردشگری مذهبی معرفی کردند که نبود امکانات رفاهی از جمله نبود پمپ بنزین و … برای اهالی و گردشگران مشکلاتی را رقم زده است.
در ادامه دکتر مرتضوی از جاده خرسانک و نقاط حادثه خیز آن بازدید کرد سپس پس از ادای احترام به شهدای اورگان از پل اورگان و نهر آزادگان سفر خود را ادامه داد.
توقف های استاندار در هر بازدید مصادف با اجتماع اهالی بود که هر یک به نحوی مشکلات شان را بیان می کردند و دکتر مرتضوی نیز پس از شنیدن مشکلات قول مساعد می داد که در جلسه شورای اداری استان مشکلات بررسی و برای آنها راهکارهتی منطقی اندیشیده شود.
از جمله مشکلات مطرح شده مبنی بر زمین ماندن پروژه تصفیه خانه آب و فاضلاب بود که در جلسه شورای اداری استان مقرر شد: شرکت آب و فاضلاب استان نسبت به پیگیری تامین اعتبار پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر چادگان از وزرات نیرو پیرو قول مساعد وزیر نیرو برای تامین اعتبار طرح های فاضلاب استان اقدام نماید.
همچنین عدم پوشش دهی اینترنت موجب گلایه اهالی برخی روستاهای شهرستان چادگان بود که در جلسه شورای اداری اینگونه مقرر شد که؛ تقویت پوشش همراه اول در روستای کمیتک تا پایان سال جاری انجام گردد. همچنین تقویت پوشش همراه اول در نصب دکل همراه دهبادها تا پایان سال جاری تعیین تکلیف می شود. تقویت آنتن دهی روستاهای سینه کوه نیز باتوجه به سایت جدید حداکثر ظرف سه ماه آینده به بهرهبرداری برسد.
در خصوص بازسازی مدارس که مورد اعتراض اهالی بخش چنارود بود در جلسه شورای اداری مقرر شد: با تعیین اولویت تعمیر و بهسازی ۲۲ مدرسه بخش چنارود باتوجه به اعتبار مصوب توسط نوسازی مدارس انجام گردد. همچنین بایستی حصار کشی ۱۸ مدرسه بخش چنارود تا پایان هفته بررسی فنی انجام شود و با هماهنگی فرمانداری شهرستان پایان سال جاری انجام شود.
همچنین مشکل اهالی در خصوص استانداردسازی و تغییر سیستم گرمایشی غیر استاندارد دو باب مدرسه بخش چنارود در شورای اداری استان مطرح و تصمیم گیری شد: توسط نوسازی مدارس و یک باب توسط خیرین براساس اولویت آموزش و پرورش تا اول مهر انجام گردد. طرح تکمیل مدرسه علی عرب نیز با سرعت بیشتری تداوم یافته بطوریکه تا دهه فجر سال جاری به بهرهبرداری برسد.
در خصوص بازسازی مدارس فرسوده شهرستان چادگان نیز مقرر شد: جلسه مشترکی با سازمان مدیریت توسط نوسازی مدارس و حضور فرمانداری تشکیل و تصمیم لازم اتخاذ گردد.
دکتر مرتضوی سفر خود را با دیدار عشایر چادگان ادامه داد عشایر با گرمی از دکتر مرتضوی استقبال کردند و حضور سرزده او در سیاه چادر را به فال نیک گرفتند.
وی در جمع عشایر بیان کرد: نسبت به قیمت تمام شده گوشت که مورد اعتراض عشایر است در شورای تعزیرات و ستاد تنظیم بازار این موضوع را مطرح می کنیم تا به یک قیمت منطقی برسیم.
بخشی از سفر استاندار به شهرستان چادگان به ملاقات مردمی اختصاص یافت. اهالی با رعایت نوبت وارد دفتر فرماندار می شدند و پس از استقبال دکتر مرتضوی مشکل شان را مطرح می کردند. نوجوان نخبه رباتیک که بدون حضور در هیچ دوره آموزشی توانسته در حوزه ساخت ربات فعالیت کند یکی از همین افراد بود. یکی از ربات هایش را در دست گرفته بود و اصرار داشت که دکتر مرتضوی کارکرد این ربات را مشاهده کند. می گفت این ربات به نحوی طراحی شده که اگر شعله ای کنارش افروخته باشد به صورت اتوماتیک با پمپاژ آب آتش را خاموش می کند. نگاهش این بود که در آینده در صنعت ساخت لوازم و تجهیزات آتش نشانی تحولی ایجاد کند. در آزمایش اولیه ربات کار کرد و نوجوان نخبه روستای مشهدکاوه چادگان مورد تشویق استاندار قرار گرفت. سپس دکتر مرتضوی با مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان تماس گرفت و از وی خواست تا این نوجوان را که به عقیده او اراده ایرانی در وجودش متبلور است را از نزدیک ببیند و در صورت امکان زمینه حضور او در دوره های تخصصی و تسهیل مسیر پیشرفتش را فراهم کند.
مراجعه کننده دیگر اما تولید کننده بود و کارآفرین؛ حالا برای توسعه فعالیتش نیاز به تسهیلات داشت و از برخی امکانات شهرک صنعتی چادگان گلایه مند بود. استاندار پس از شنیدن گلایه این جوان تولید کننده قول مساعد داد مسیر برای کارآفرینی او هموار شود.
برنامه بعدی استاندار و معاونین وی جلسه شورای مشترک اداری استان و شهرستان چادگان بود که با حضور مدیران کل دستگاه ها برگزار شد. این جلسه بیش از چهار ساعت زمان برد و دستاوردش، تصویب ۶۰ مصوبه در حوزه های مختلف گردشگری، عمرانی، کشاورزی، میراث فرهنگی و … بود.
استاندار اصفهان در این جلسه بیان کرد: بایستی مردم طعم شیرین خدمت را بچشند. مصوبات مناطق محروم مانند چادگان با جدیت دنبال می شود. وظیفه جمهوری اسلامی رسیدگی به مناطق محروم است که مشکلاتشان از نگاه بسیاری از مسئولان دور مانده است به همین دلیل این جلسه چهار ساعت زمان برد چون مشکلات عدیده و برای رفع هر یک بایستی راهکاری اندیشیده می شد.
وی سپس در جمع خبرنگاران حاضر شد و گزارش سفر به شهرستان چادگان را اعلام کرد. استاندار اصفهان رونق دو محور کشاورزی و گردشگری را در توسعه شهرستان چادگان ضروری دانست و از فرمانداری این شهرستان خواست تا طرح های توسعه و سرمایه گذاری را با استانداری مطرح کند تا با روان شدن چرخ اقتصاد مشکلات کاهش یابد.
دیدار با نخبگان شهرستان چادگان برنامه بعدی دکتر مرتضوی در دوازدهمین سفر شهرستانی خود به چادگان بود. در این دیدار استاندار اصفهان نخبگان و فعالان این شهرستان را به هوشیاری در برابر توطئه های دشمن توصیه کرد و گفت: در حوزه سرمایه گذاری استان رویکرد جدیدی داریم. با شناسایی و ارائه طرح های سرمایه گذاری به استانداری نقش خود در رشد شهرستان را نشان دهید. او قول مساعد داد مشکلات نخبگان این شهرستان بررسی و برای آنها راهکاری در نظر گرفته شود.
آخرین برنامه استاندار اصفهان در چادگان دیدار با خانواده شهید چادگانی بود. دیداری که متفاوت تر از همه ملاقات ها با خانواده شهدا بود. این بار استاندار به جای ملاقات پدر و مادر شهید به دیدار فرزند شهید رفت. فرزندی که موی سپید کرده و پدر و مادرش در جریان بمب باران چادگان در جنگ تحمیلی شهید شدند. دعای خیر این فرزند شهید پایان بخش سفر شهرستانی دکتر مرتضوی استاندار اصفهان در چادگان بود.
در جریان این سفر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با بخشداران، شهرداران، دهیاران و روسای شوراهای اسلامی شهر و روستا دیدار کرد. همچنین از آزادسازی و ظرفیت گردشگری سواحل دریاچه، پروژه آبرسانی روستاهای سینه کوه و تصفیه خانه فاضلاب بازدید کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز از شهرک صنعتی، کوی دامداران، شهرک گلخانهای، ناحیه صنعتی آنالوجه، کارگاه قالی بافی رزوه بازدید کرد. همچنین طی جلسه ای با صنعتگران، اصناف و فعالان اقتصادی این شهرستان گفتگو کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان نیز با کارکنان فرمانداری و بخشداری های این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

دکتر مرتضوی گفت: مدیران و تصمیم گیرندگان در شورای برنامهریزی استان بایستی به سند آمایش متعهد باشند و توسعه استان به صورت کارشناسی شده و برمبنای نیاز مناطق مختلف دنبال شود.

استاندار اصفهان در شورای مسکن استان گفت: فرایند دریافت تسهیلات به متقاضیان در طرح نهضت ملی مسکن، تسهیل و در راستای ارائه تسهیلات توسط بانکها یک روش واحد و مشخص تعریف شود.

در دیدار معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با معاون میراث فرهنگی وگردشگری کشور ازبکستان، بر تبادل و اشتراک گذاری دانش مرمت آثار تاریخی، میان مرمتگران اصفهان و ازبکستان تأکید شد.

دکتر مرتضوی در گردهمایی فرمانداران استان با تأکید بر اعتماد و همراهی مردم، عنوان کرد: بازدیدهای میدانی و دیدارهای بدون واسطه با مردم در اولویت امور قرار بگیرد.