ایجاد روستای جدید، مشکل روستاییان کوچری گلپایگان را رفع می کند

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر مهران زینلیان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بیان کرد: درخصوص سد کوچری گلپایگان، بخشی از تعهدات متقابلی که میان وزارت نیرو، فرمانداری و مردم محلی بود اجرا نشده و مردم دچار مشکلاتی هستند. در ادامه سفر استاندار به شهرستان گلپایگان، جلسه ای جهت حل مشکلات مردم این منطقه برگزار شد.
وی در خصوص مصوبات این نشست گفت: طبق مصوبات این جلسه دستگاه های خدمات رسان بایستی در اسرع وقت زیرساخت های لازم را برای روستای جدید ایجاد کنند چرا که طبق قانون بنیاد مسکن بایستی خدمات تامین شده باشد تا زمین تحویل شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان افزود: در خصوص زمین های زراعی نیز مصوب شد منابع طبیعی و جهاد کشاورزی در اسرع وقت اقدامات ناقص را به سرانجام برسانند.
دکتر زینلیان با اشاره به این که ظرف هفته آینده اقدامات مصوب شده انجام خواهد شد، اظهار کرد: با ایجاد بستر لازم مشکل زمین کشاورزی و مسکونی مردم تا حدودی حل می شود. مدیریت بهرهبرداری سد کوچری گلپایگان به شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران محول شده و ما در استان دخل و تصرف نداریم اما چون گلپایگان از شهرستان های ماست سعی می کنیم مسائل مردم را پیگیری کنیم.

صبح امروز سیزدهم خرداد ماه، چهارمین جلسه ستاد انتخابات استان به ریاست محمدرضا جاننثاری رئیس ستاد انتخابات استان و با حضور اعضاء برگزار شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: فسادستیزی یک رکن مهم و اساسی و عدالت محوری، نگاه ویژه به ظرفیتها و تلاش برای کاهش و رفع محرومیتها از شاخصهای دولت سیزدهم است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: فرهنگ کار صحیح و درآمد حلال در جامعه جریان داشته باشد و همه افراد به این باور برسند که برای جامعه ارزشمند هستند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در گام نخست بایستی دلایل اصلی طلاق را دریابیم سپس براساس احکام نورانی اسلام چاره اندیشی کنیم.