تثبیت اشتغال بیش از ۵ هزار نفر در استان اصفهان؛ ثمره یک جلسه ستاد تسهیل

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، ظهر امروز ۲۸ شهریورماه، دویست و بیست و سومین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان برگزار شد.
دکتر امیررضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به اینکه در این جلسه پرونده چند واحد بزرگ تولیدی استان مورد بررسی قرار گرفت، بیان کرد: این واحدهای تولیدی با ادارات و دستگاه های مختلف استان از جمله گمرک، اداره کل استاندارد، شرکت برق منطقه ای و … با مشکلاتی مواجه بودند که در این جلسه تلاش شد تا با یافتن راهکارهای عملیاتی و حل مشکلات مجموعا اشتغال بیش از پنج هزار نفر در استان تثبیت گردد.
وی ادامه داد: در این جلسه پنج پرونده استمهال تسهیلات و مشکلاتی که واحدهای تولیدی و صنعتی در دریافت تسهیلات با آن مواجه بودند؛ مورد بررسی قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار کرد: همچنین ۳۳ پرونده غیربانکی که میان دستگاه های خدمت رسان مانند شرکت آب و فاضلاب، شرکت آب منطقه ای، سازمان صنعت، معدن و تجارت ، گمرک، اداره کل استاندارد و شرکت توزیع برق با واحدهای تولیدی استان مشکلاتی ایجاد شده بود؛ بررسی و جهت گره گشایی از مشکلات تصمیمات لازم اخذ گردید.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: کمیته تخصصی مهار تورم استان با اهداف رصد و بررسی تنظیم بازار مسکن، نظارت، راهبری و کنترل قیمتها در حوزه اقلام مصرفی مردم تشکیل شد.

رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: در برگزاری انتخابات درصدد کاهش هزینهها و استفاده از ظرفیتهای موجود هستیم؛ تلاش میکنیم انتخابات در شأن جمهوری اسلامی اما با صرفهجویی انجام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ضمن تشریح مصوبات کارگروه اضطرار شرایط آلودگی هوای استان، از غیرحضوری شدن کلیه مقاطع تحصیلی در مناطق شش گانه شهر اصفهان و ۹ منطقه آموزش و پرورش در استان و آموزش حضوری در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در روز یکشنبه ۱۲ آذر خبر داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در گسترش روابط و تعاملات با کشورهای هدف، موضوع مشخصی براساس ظرفیتها تعریف و در زمانبندی مشخص مسیر حرکت تدوین گردد.