یکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲
۰۹:۳۰:۱۹

بانک ها در ارائه تسهیلات خُرد با دست گشاده تر رفتار کنند

استاندار اصفهان گفت: برخی سخت گیری ها در ارائه تسهیلات خُرد متقاضیان را با چالش مواجه کرده است از این رو می طلبد شعب بانک ها در چارچوب قانون و با دست گشاده تر به متقاضیان وام های خُرد خدمت رسانی کنند.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، پنجمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان با حضور استاندار اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و سایر اعضا برگزار شد.

در این نشست دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان درخصوص رفع چالش های تسهیلات تبصره ای استان گفت: باتوجه به برخی چالش هایی که در این مورد برای متقاضیان وجود دارد با محوریت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در کمیسیون هماهنگی بانکها چالش های این تسهیلات در ارائه به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی رفع با هدایت و درایت بیشتری اقدام شود.

وی ادامه داد: رویکرد کمیته امداد و بهزیستی در ارائه تسهیلات با گذشته بسیار متفاوت است و همراهی یک راهنما و مشاور قوی در کنار مددجویان توانسته زمینه های اشتغال بیشتری را نسبت به گذشته ایجاد کند‌. لذا این تغییر رویکرد در ارائه تسهیلات و اشتغالزایی می طلبد همکاری های بیشتری با این دو مجموعه صورت بگیرد تا در اهدافی که تعریف کرده اند موفقیت های بیشتری را کسب کنند.

دکتر مرتضوی در خصوص چالش های متقاضیان وام های خُرد، عنوان کرد: باتوجه به قوانینی که در این خصوص وجود دارد مطلوب است بانک ها در ارائه تسهیلات خُرد با دست گشاده تر رفتار کنند. چالش های این موضوع نیز در کمیسیون هماهنگی بانک ها بیان و تدابیر لازم اتخاذ شود. همچنین اگر مواردی از مشکلات متقاضیان وام های کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی وجود دارد توسط این دو سازمان به استانداری گزارش شود تا با پیگیری در سطح ملی راهکارهای مناسبی در نظر گرفته شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز در این خصوص از برخورد موردی با برخی شعب متخلف که به صورت سلیقه ای و خارج از چارچوب قانونی عمل می کردند و متقاضیان را با چالش مواجه کرده بودند خبرداد.

استاندار اصفهان در خصوص شفافیت اظهارنامه های مالیاتی نیز عنوان کرد: معضل اساسی در این خصوص، نبود آگاهی است که رفع آن فرهنگ سازی دقیق و کارشناسی شده ای را می طلبد. صاحبان مشاغل و صنعتگران اگر در مورد ارائه اظهارات مالیاتی کم گویی کنند با حواشی دیگری مواجه می شوند و در نهایت با یک تحقیق میدانی عدم صداقت در ارائه اظهار نامه ها مشخص می شود لذا فرهنگ سازی صحیح می تواند تا حدود بسیاری مشکلات این حوزه را کاهش دهد.

مطالب مشابه
پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۴ خردادماه سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) و يوم الله ۱۵ خردادماه

پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۴ خردادماه سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) و یوم الله ۱۵ خردادماه

۱۳ خرداد ۱۴۰۲
استاندار اصفهان بر تشکیل هیئتی چابک در بررسی پروژه‌های استان با مشارکت بخش عمومی و خصوصی تأکید کرد.

استاندار اصفهان بر تشکیل هیئتی چابک در بررسی پروژه‌های استان با مشارکت بخش عمومی و خصوصی تأکید کرد.

۱۳ خرداد ۱۴۰۲
استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و ... برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و … برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 2 =