یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲
۰۸:۴۲:۲۵

معاون استاندار اصفهان:ایران قوی به دست معلمان و دانش‌آموزان ساخته می شود

جان‌نثاری گفت: تنها مقابله با دشمن این است که ایران قوی شود و این قوت در دست معلمان است تا در دانش آموزان غیرت ملی و دینی را تقویت کنند.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، محمدرضا جان‌نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در دوره توان‌افزایی نومعلمان در راستای مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور، بیان کرد: اصل موضوع اما فوت خانم امینی نبوده است، بلکه راه‌اندازی جنگی تمام‌عیار با طراحی بسیار پیچیده علیه نظام بوده است و طراحی آن را امریکا، اسرائیل، انگلیس، فرانسه، آلمان و عربستان سعودی انجام دادند و آن اتفاق جرقه و نقطه شروع برنامه‌ریزی و طراحی انجام‌شده دشمن برای ساختن آتش بزرگ در کشور بود.
وی با اشاره به مستند «به بهانه آزادی» ادامه داد: طراحی عمیقی در این راستا انجام شد که در این مستند قسمتی از وقایع اخیر نشان داده شد.
جان‌نثاری عنوان کرد: تا به‌ حال مدل جنگ ترکیبی مشابه آنچه اتفاق افتاد را نداشتیم؛ جنگ ترکیبی یعنی تمام حوزه‌هایی که می‌توانند کمک کنند تا اوضاع کشور را به هم بریزد فعال می‌شود؛
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به فعال شدن همه گسل ها در فتنه اخیر، افزود: از اوایل انقلاب تاکنون نظیر تجزیه‌طلب‌های کردستان و گنبد را داشته‌ایم و این گسل گروه‌های ضدانقلابی است که تلاش می‌کنند تا گوشه از کشور را به‌اصطلاح خودمختار اعلام کنند؛ جنگ تحمیلی یک گسل خارجی و حمله نظامی برای براندازی نظام انجام شد، فتنه‌های سال‌های ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۰ را هم داشتیم و در همه آن‌ها یک الی دو گسل فعال دارند.
وی ادامه داد: مثلاً در سال ۷۸ تنها یک گسل دانشجویی و دانشگاه فعال شد و جای دیگری نیست یا در موضوع بنزین اعتراضات معیشتی که سو استفاده‌هایی از آن می‌شود گسل فعال آن تنها همان بستر است.
جان‌نثاری تصریح کرد: اما در واقعه‌ای که اتفاق افتاد، جنگ ترکیبی است و گسل اقتصادی، نظامی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی فعال است و نمود آن ترکیبی است؛ نظیر اینکه زمانی که ترکیب سیاسی است و نمود آن در دانشگاه است و فعال شدن آن در دانشگاه اتفاق می‌افتد و عده‌ای اندک از دانشجویان شعارهای ساختارشکن می‌دهند با این نکته که می‌خواهند حاکمیت را تغییر دهند و قسم دیگری از آن افراد واگرایی هستند که قبلاً در توطئه‌های مختلف دست داشته‌اند و به‌جایی نرسیده‌اند، مثل فتنه گران سال ۸۸ که در گسل سیاسی فعال می‌شوند.
جان نثاری اضافه کرد: در مدل جنگ ترکیبی ناحق گونه باهم می‌آیند و باهم نقطه مشترکی دارند که براندازی انجام دهند و با این گسل دانشجویی کلاس‌ها را تعطیل می‌کنند و به سلف غذاخوری حمله می‌کنند و دخترها به سلف پسرها می‌روند و گسل سیاسی فعال می‌شود و به دنبال آن گسل اراذل‌واوباش سازمان‌دهی شده فعال می‌شود؛ نه به معنای اینکه هر فردی اوباش گری کند بلکه افرادی که برای این کار سازمان‌ یافته‌اند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان اظهار کرد: در سال ۱۳۳۲ شاه از ایران فرار کرد و قرار شد در ایران کودتا انجام شود و تا قبل از این سال شاه دست‌نشانده انگلیس بود و بعدازاین سال آمریکایی‌ها دست‌به‌کار شدند و تصمیم گرفتند تا او را برگردانند؛ در این جریان زاهدی ویترین کودتا بود و کار اصلی را شعبان بی‌مخ انجام داد و دسته‌های اراذل‌واوباش را به خیابان آورد و رعب و وحشت ایجاد کرد و بزن‌وبکوب راه انداخت تاکسی نتواند اعتراض کند.
وی ادامه داد: در این میدان ارتش بر مردم تسلط نیافت بلکه اوباش گری شعبان بی‌مخ بوده که صحنه‌ای را محیا کرد تاکسی حرکتی نکند و انگیزه‌های دینی در پشت ماجرا نبود و باعث شد تا شاه توسط آمریکایی و با پولی که شعبان بی‌مخ برای آن حوادث از سفارت آمریکا دریافت کرد، به ایران برگردد.
جان نثاری عنوان کرد: همانند این واقعاً را امروز دیدیم و شعبان بی‌مخ‌هایی که سازمان‌دهی شده بودند آمدند و در کف جامعه با نیروی‌های جامعه نظیر نیروی انتظامی و بسیج به فجیع‌ترین حالت‌ها برخورد می‌کنند؛ درحالی‌که بسیاری از تصاویر این برخوردها منتشر نشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان افزود: اتفاقاتی که حالت رعب و وحشت ایجاد کند و هیچ‌کس به دفاع از انقلاب اسلامی به صحنه نیاید و مردم مرعوب شوند و اتفاقاتی از این قبیل به‌وفور مشاهده شد درحالی‌که در فتنه‌های سال‌های گذشته به تعداد اندک اتفاق می‌افتاد.
جان نثاری با اشاره به اینکه عده‌ای برای جریانات فمینیستی فعالیت می‌کنند، افزود: کسانی که به هیچ‌چیزی اعتقاد ندارند تحت عنوان جریان‌های فمینیستی در کشوری با نظام اسلامی و حکومت شیعی به‌ویژه در شهری که در ۲۵ آبانی ۳۷۰ شهید را بالای دست می‌گیرند اما از این تفکر مأیوس نیستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان اذعان کرد: فقط بحث نظام اسلامی نیست و آمریکا این طرح را دارد که باید در این کشور مسئله‌ای به نام اسلام نباشد و اصل اسلام وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: چشم امید دشمن در حوزه فرهنگی به آموزش و پرورش و مدارس است تا گسل بی‌هویتی را در بستر مدرسه تعریف کند و در این بستر فرهنگ ضد اسلامی را باید ریشه دواند و اگر بتوانند با معلمینی که تفکر دشمن را رواج دهد.
جان نثاری تاکید کرد: اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارس و هویت منفی در مدرسه تشکل می‌یابد و مستقیم و غیرمستقیم ترویج می‌شود و چندین سال گذشته معیار و ملاک سند تحول بنیادین نبوده و سند ۲۰۳۰ بوده است دانش‌آموز ما در سنین کودکی و ابتدایی بوده است که روی این بستر کارشده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان افزود: به لطف خداوند و وجود معلمین شایسته دین‌مدار، به‌سرعت این توطئه رنگ باخت؛ برای دشمن باورپذیر نبود که نتیجه این میزان هزینه دشمن هیچ شد چراکه خمیرمایه معلم دین‌مداری است و به همین دلیل دشمن ناکام است.
وی متذکر شد: جامعه مومن و مردم متدین و انقلابی‌اند و درزمانی که ۱۳ آبان می‌شود، مسئولین آموزش و پرورش قرص و مهم اعلام کردند که دانش آموزان حضور حداکثری پیدا می‌کنند و همین‌گونه شد، چون ایمان انقلابی داشتند و صحنه را می‌شناختند و آنچه دشمن گمان می‌کرد محقق نشد.
جان نثاری خاطر نشان کرد: این جنگ تمام‌عیار تمام نشده و ادامه دارد و راه مقابله با آن این است که ایران قوی شود و این قوت در دست معلمین است تا در دانش آموزان غیرت ملی و دینی را تقویت کنند در این صورت و قطعاً به ایران قوی دست خواهیم یافت.

مطالب مشابه
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: بازیابی، ارتقای تکنولوژی و به روزشدن ماشین آلات و تجهیزات در صنعت نساجی ضروری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: بازیابی، ارتقای تکنولوژی و به روزشدن ماشین آلات و تجهیزات در صنعت نساجی ضروری است.

۷ خرداد ۱۴۰۲
در سفر یک روزه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان اصفهان، بازدید از نحوه فعالیت برخی معادن استان و پارک ملی قمیشلو رقم خورد.

در سفر یک روزه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان اصفهان، بازدید از نحوه فعالیت برخی معادن استان و پارک ملی قمیشلو رقم خورد.

۵ خرداد ۱۴۰۲
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در حاشیه بازدید میدانی از پالایشگاه اصفهان بر توسعه طرح‌های بالادستی بدون بارگذاری اضافه به زیرساخت‌ها و منابع انرژی استان را تأکید کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در حاشیه بازدید میدانی از پالایشگاه اصفهان بر توسعه طرح‌های بالادستی بدون بارگذاری اضافه به زیرساخت‌ها و منابع انرژی استان را تأکید کرد.

۴ خرداد ۱۴۰۲
استکی گفت: کنگره بانوان تاثیرگذار با هدف شناسایی و تجلیل از بانوان اصفهانی در حوزه‌های مختلف برگزار خواهد شد.

استکی گفت: کنگره بانوان تاثیرگذار با هدف شناسایی و تجلیل از بانوان اصفهانی در حوزه‌های مختلف برگزار خواهد شد.

۳ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + هشت =