یکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲
۰۶:۴۵:۱۰

مدیرکل امور فرهنگی اجتماعی استانداری اصفهان خبر داد؛امضای دو تفاهمنامه در راستای ساماندهی افراد بی هویت و بازمانده از تحصیل در استان اصفهان

مهدویان فر با اشاره به اینکه از اولویت های استان شناسایی و ساماندهی افراد بی هویت و بازمانده از تحصیل است، گفت: طرح شناسایی افراد بازمانده از تحصیل در استان اصفهان آغاز شده و امیدواریم به عنوان الگو در سطح کشور نیز عملیاتی شود.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، مسعود مهدویان فر مدیرکل امور فرهنگی اجتماعی استانداری اصفهان در جلسه کارگروه فرهنگی، اجتماعی، سلامت، زنان و خانواده استانداری، بیان کرد: با امضای دو تفاهم نامه شناسایی، ساماندهی و هدایت افراد بی هویت و بازمانده از تحصیل در اصفهان اجرا می شود.

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد با مشارکت نهادهای بسیج، استانداری و ثبت احوال شناسایی افراد فاقد شناسنامه در پراکندگی حاشیه شهر، روستاها و بخش ها تسهیل و افراد بالای ۱۸ سال که پدر آنها دارای شناسنامه ایرانی است به فرایند کسب مدرک هویتی هدایت شوند.

وی افزود: سرعت بخشیدن به هویت بخشی افراد زیر ۱۸ سال فاقد شناسنامه بدسرپرست و یا سرپرست از دست داده ایرانی که پدران آنها دارای شناسنامه و هویت ایرانی بوده اند نیز از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.

مهدویان فر گفت: همچنین در قالب یک تفاهم نامه دیگر افراد بازمانده از تحصیل در سطح استان با مشارکت نهادهای بسیج، استانداری و آموزش و پرورش به منظور جذب و آموزش شناسایی می شوند.

مدیرکل امور فرهنگی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: این طرح در استان آغاز شده و امیدواریم به عنوان الگو در سطح کشور نیز عملیاتی شود.

وی تصریح کرد: آمارهای موجود در این زمینه دقیق و کافی نیست و باید در انتظار اجرای سرشماری در سال آینده باشیم، اگرچه برآوردها نیز برای برنامه ریزی و اقدام کمک کننده خواهد بود.

مهدویان فر ادامه داد: نکته مهم در این رابطه این است که بتوانیم افراد بی هویت و بازمانده از تحصیل را شناسایی و ترغیب همچنین در فرآیندهای حقوقی و مالی آنها را هدایت و پشتیبانی کنیم تا از آمار این حوزه ها کاسته شود.

مدیر کل امور فرهنگی اجتماعی استانداری اصفهان گفت: حساس سازی نهادهای فرهنگی و اجتماعی در رفع موانع این تفاهم نامه ها ضروری است.

مهدویان فر با بیان اینکه محرومیت ها بتدریج فرد را از جامعه کینه دار می کند و بِزِه را افزایش می دهد، افزود: سَرریز این مسائل در لایه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و امنیتی خود را نشان می دهد از این رو باید با برنامه ریزی و اقدام از رُخداد آسیب های ثانویه پیشگیری کرد.

وی به ظرفیت سازمان های مردم نهاد و خیران در تحقق اهداف این دو تفاهم نامه اشاره و بیان کرد: با فرمانداری ها در شهرستان های ۲۸ گانه استان نیز در این رابطه مکاتبه شده است.

گفتنی است؛ شناسایی افراد فاقد شناسنامه و صدور مدارک هویتی برای آنها همچنین شناسایی و جذب افراد بازمانده از تحصیل عنوان دو تفاهم نامه ای بود که به‌طور جداگانه در این جلسه بین نهادهای استانداری، سپاه صاحب زمان( عج)، آموزش و پرورش و ثبت احوال استان اصفهان منعقد و اجرای آن آغاز شد.

مطالب مشابه
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: بازیابی، ارتقای تکنولوژی و به روزشدن ماشین آلات و تجهیزات در صنعت نساجی ضروری است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: بازیابی، ارتقای تکنولوژی و به روزشدن ماشین آلات و تجهیزات در صنعت نساجی ضروری است.

۷ خرداد ۱۴۰۲
در سفر یک روزه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان اصفهان، بازدید از نحوه فعالیت برخی معادن استان و پارک ملی قمیشلو رقم خورد.

در سفر یک روزه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان اصفهان، بازدید از نحوه فعالیت برخی معادن استان و پارک ملی قمیشلو رقم خورد.

۵ خرداد ۱۴۰۲
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در حاشیه بازدید میدانی از پالایشگاه اصفهان بر توسعه طرح‌های بالادستی بدون بارگذاری اضافه به زیرساخت‌ها و منابع انرژی استان را تأکید کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در حاشیه بازدید میدانی از پالایشگاه اصفهان بر توسعه طرح‌های بالادستی بدون بارگذاری اضافه به زیرساخت‌ها و منابع انرژی استان را تأکید کرد.

۴ خرداد ۱۴۰۲
استکی گفت: کنگره بانوان تاثیرگذار با هدف شناسایی و تجلیل از بانوان اصفهانی در حوزه‌های مختلف برگزار خواهد شد.

استکی گفت: کنگره بانوان تاثیرگذار با هدف شناسایی و تجلیل از بانوان اصفهانی در حوزه‌های مختلف برگزار خواهد شد.

۳ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × پنج =