وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛تعهد بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین اصفهانی در بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در حاشیه بیست و چهارمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان اصفهان گفت: در آستان میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان خیرین ایثارگر و فداکار استان اصفهان برای ساخت مدارس مورد نیاز تخصیص داده شد که جهشی بی نظیر است.
وی ادامه داد: مردم اصفهان امروز واقعا خوش درخشیدند و جا دارد یادی کنیم از درگذشتگان جمع خیرین استان که در این مسیر قدم برداشتند و باقیات الصالحات آنها جاری است.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: قطعا این عزیزان سر سفره حضرت زهرا(س) متنعم خواهند بود و دانش آموزان اگر با این فرهنگ آشنا شوند خیرین آینده خواهند بود.
وی فرهنگ کار نیک که توسط خیران به عنوان انسانهای فرزانه و فرهیخته و سرمایه های فرهنگی و اجتماعی اشاعه می شود را دارای اثرات بسیاری از جمله کاربرد تربیتی دانست.
نوری همچنین با اشاره به جایگاه اصفهان در کارهای خیر که بصورت منسجم و هدفمند از سال ۷۷ در این استان با تشکیل مجمع خیرین مدرسه ساز آغاز شده است، تصریح کرد: این فرهنگ یک مکتب تربیتی را در جامعه ایجاد کرده است.
وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: استان اصفهان همواره در کارهای نوآورانه گام برداشته و در زیست بوم جدید فناوری نیز با استفاده از کارهای جدید در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به پاسخگویی به خیران و تسریع در امور آنها پرداخته است.
نوری اظهار کرد: دولت برای عمل به تعهد خود در قبال طرحهای خیرساز از محل شناسایی املاک مازاد و سایر منابع به تکمیل این پروژهها میپردازد. ۶۰۰ ملک مازاد شناسایی شده و در مرحله اخذ مجوز است تا از این محل به تکمیل طرح های خیرساز در کشور کمک شود.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان از نمایشگاه عفاف و حجاب که به همت دفتر امور بانوان و دفتر امور اجتماعی استانداری در گلستان شهدای اصفهان برگزار شده است، بازدید کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: پایان هفته جاری شاهد آغاز عملیات اجرایی احداث و بهرهبرداری از بزرگ ترین مجموعه نیروگاه خورشیدی کشور به میزان یکهزار مگاوات با حضور معاون رییس جمهور و معاون وزیر نیرو در اصفهان خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان به همراه جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان با هموطنان ارامنه ساکن اصفهان دیدار و گفتگو کردند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اعلام توقف استفاده ازمازوت در دو واحد دیگر از نیروگاه شهید منتظری و کاهش معادل ۲و نیم میلیون لیتر مصرف مازوت در این نیروگاه، از پیگیری قضایی درصورت عدم تمکین به مصوبه شورای تامین استان خبر داد.