چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲
۱۲:۰۶:۱۰

بررسی مسائل حوزه عمرانی شهرستان خمینی شهر با حضور معاون استاندار

با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان مسائل حوزه عمرانی شهرستان خمینی شهر به تفکیک مورد بررسی قرار گرفت.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر مهران زینلیان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در حاشیه ملاقات مردمی در شهرستان خمینی شهر، گفت: در راستای بررسی مسائل مختلف مردم شهرستان خمینی شهر در حوزه عمرانی نشست با بخشداران شهرداران، رؤسای شوراهای اسلامی و دهیاران شهرستان خمینی شهر برگزار شد.
وی ادامه داد: در این سفر، از نزدیک مسائل مختلفی که در شهرها و روستاهای شهرستان خمینی شهر برای مردم ایجاد چالش کرده است با حضور شهرداران و دهیاران مورد بررسی قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: عمده مسائل شهرستان خمینی شهر در حوزه عمرانی در خصوص مسائل شهری و روستایی، تأمین خدمات و زیرساخت‌های مورد نیاز، مسکن شهری و روستایی، نهضت ملی مسکن و مسیرهای دسترسی است.
دکتر زینلیان افزود: در حوزه کشاورزی نیز درخواست‌هایی مطرح شد که تلاش کردیم حسب قوانین و مقررات، مصوبات لازم صادر شود.
وی متذکر شد: کمبود زمین برای ساخت مسکن و ابلاغ نشدن طرح تفصیلی شهر خمینی شهر مشکلاتی را برای مردم رقم زده است که خوشبختانه در این سفر هر دو مورد بررسی و با توافق ایجاد شده مقرر شد مشکلات طرح تفصیلی رفع و در مسیر ابلاغ قرار بگیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بیان کرد: هشت گزینه تأمین زمین برای ساخت مسکن در خمینی شهر نیز از گذشته مطرح بود که مورد بررسی قرار گرفت و با اولویت بندی که امروز انجام شد نهایی و ابلاغ می شود.
دکتر زینلیان خاطرنشان کرد: در شهر درچه نیز مشکل ویژه در حوزه مسکن وجود دارد که با هماهنگی‌های انجام شده امیدواریم مسائل حل شود.
وی گفت: بلوار الغدیر و خط دو مترو نیز که از شهرستان می‌گذرد مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این موارد نیز ساماندهی شود‌.
گفتنی است: نوزدهمین سفر شهرستانی استاندار اصفهان، معاونین استانداری و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان صبح امروز یکم تیرماه، به شهرستان خمینی شهر رقم خورد.

مطالب مشابه
روایت تصویری سفر شهرستانی استاندار به فلاورجان

روایت تصویری سفر شهرستانی استاندار به فلاورجان

۸ آذر ۱۴۰۲
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

۶ آذر ۱۴۰۲
تیزر/ بیست و هفتمین سفر شهرستانی استاندار اصفهان/ فلاورجان

تیزر/ بیست و هفتمین سفر شهرستانی استاندار اصفهان/ فلاورجان

۶ آذر ۱۴۰۲
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد استان خبر داد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد استان خبر داد.

۴ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =