شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲
۲۱:۲۵:۱۲

استاندار اصفهان:تلاش برای عدم مشارکت مردم در انتخابات راهبرد دشمن است که نباید در داخل دنبال گردد

استاندار اصفهان گفت: اگر به مواضع دشمن درباره انتخابات انجام شده در جمهوری نگاه کنیم، می‌بینیم یکی از راهبردهای اساسی دشمن برای ضربه زدن به انتخابات، تلاش برای عدم حضور و مشارکت بوده و قطعاً آن چیزی که دشمن دنبال می‌کند و می‌خواهد را ما نباید دنبال کنیم.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان صبح امروز در آیین افتتاح سومین همایش منطقه‌ای آموزش انتخابات که با حضور مدیران کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، فناوری اطلاعات، فرمانداران و مسئولان آموزش انتخابات استان‌های اصفهان، البرز، چهارمحال و بختیاری، قزوین، قم و مرکزی به میزبانی اصفهان برگزار شد، با تقدیر از ابلاغیه معاون سیاسی وزیر کشور خطاب به استانداران و فرمانداران، گفت: در جلسه‌ای که استانداران با وزیر کشور و معاون سیاسی وزیر کشور داشتند، با توجه به بعضی از گزارشات و مسائلی که مطرح می‌شد، به نظر می‌آمد به لحاظ یک انسجام در مجموعه دولت این ابلاغیه لازم بود و این موضوع درخواست استانداران بود.
وی افزود: شاید سو برداشتی که توسط برخی نمایندگان مجلس اتفاق افتاد و تبلیغات زود هنگامی که قبل از تبیین و پرداختن عالمانه به مسئله اتفاق افتاد، غبار را افزایش داد و نگذاشت هدفی که این ابلاغیه دنبال می‌کرد به درستی مورد تبیین و بررسی قرار گیرد.
دکتر مرتضوی با بیان اینکه در این بخشنامه ۴ محور اساسی مورد توجه قرار گرفته بود، خاطرنشان کرد: تأکید بر رعایت سلسه مراتب اداری و هماهنگی بین بخش‌های مختلف دولت برای هم‌افزایی که باید در استان‌ها اتفاق بیفتد که همه ما قبول داریم کار منسجم و تشکیلاتی به عنوان یک اصل راهبردی محسوب می‌شود.
استاندار اصفهان تصریح کرد: دوری مجریان انتخابات از حضور در جلسات شائبه‌دار و جلساتی که می‌تواند نسبت به آن انتظاری که رهبر انقلاب و قانون برای ما تعریف کرده است، حاشیه ایجاد کند و رعایت اصل بی‌طرفی از دیگر مواردی بود که در این ابلاغیه مورد توجه قرار داشت.
وی تأکید کرد: اصل سومی که در این ابلاغیه مورد توجه بود، ترسیم برآیند ارتباطات تشکیلاتی در درون وزارت کشور بود که نیم‌نگاهی به سایر وزارتخانه‌ها در تعامل با فرمانداران داشت و این سبب می‌شد که فرمانداران در مسائل اجرایی تحت فشارها و تنش‌های اجرای مختلف دولت قرار نگیرند و بتوانند سیاست‌ها و راهبردهای نظام را بهتر پیش ببرند.
دکتر مرتضوی با اشاره به اصل چهارم ابلاغیه معاون سیاسی وزیر کشور، اظهار کرد: در این اصل بر التزام عملی به فرمایشات مقام معظم رهبری تأکید شده و عدم ورود نمایندگان مجلس به حوزه مسائل اجرایی خصوصا در بحث انتصابات که رهبر انقلاب چندین بار روی این نکته تأکید کردند، مد نظر بوده است.
استاندار اصفهان عنوان کرد: اگر شرایط مهیا می‌شد که یک تبیین دقیق پیرامون این ابلاغیه صورت گیرد، بعید می‌دانم در مجلس شورای اسلامی کسی طرفدار این طرح نباشد؛ لذا در بعضی مواقع با فضای غبار آلودی که ایجاد می‌شود، امکان تمرکز، تبیین و بررسی محققانه چنین مواردی سلب می‌شود.
وی تصریح کرد: همه ما اذعان داریم که هدف از برگزاری این همایش فراهم کردن امکانات برای برگزاری انتخابات خوب، سالم و با مشارکت بالا و در عین حال رقابتی است و باید نتایجی رقم بخورد که سرمایه بزرگی برای کشور باشد.
دکتر مرتضوی با بیان اینکه همه ما باور داریم انتخابات مظهر تحقق اراده مردم در اداره امور کشور است، افزود: یکی از نکاتی که لازم است در این باره به آن پرداخته شود این است که اگر ما شرایط را به سمتی بردیم که یک انتخابات رقابتی با مشارکت بالا صورت گیرد، امکان جمع‌آوری نظرات و سلایق مختلف حول تحقق این اراده ملی بهتر فراهم می‌شود.
استاندار اصفهان اذعان کرد: شاید بسیاری از کشورها مدعی باشند که به دنبال این موضوع هستند و بعضاً ما در یک قیاس تصورمان این باشد که ما و سایر کشورهای دنیا در این نگاهی که از این زاویه به مسئله انتخابات داریم، نگاه مشابهی است ولی من معتقد هستم که همه ما در یک شرایط واقعا واقع‌گرایانه به مسئله شفافیت و انتخاب آگاه نگاه می‌کنیم.
وی گفت: چیزی که حکومت ما را متمایز می‌کند این است که جمهوری اسلامی در انتخابات ۴۴ سال گذشته سعی کرده با فراهم کردن یک شرایط مناسب برای یک انتخاب آگاهانه، با علم به اولویت‌های جامعه فضا را فراهم کند تا کسانی که مشارکت می‌کنند بتوانند یک انتخاب آگاهانه‌ را انجام دهند، اما در بسیاری از نقاط دنیا اینگونه نیست.

وی در پایان تأکید کرد: اگر به مواضع دشمن درباره انتخابات انجام شده در جمهوری نگاه کنیم، می‌بینیم یکی از راهبردهای اساسی که دشمن برای ضربه زدن به انتخابات عنوان می‌کند، تلاش برای عدم حضور و مشارکت مردم بوده و قطعاً آن چیزی که دشمن دنبال می‌کند و می‌خواهد را ما نباید دنبال کنیم.

مطالب مشابه
استاندار اصفهان با وزیر دادگستری در راستای پیگیری مسائل کلان و اساسی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

استاندار اصفهان با وزیر دادگستری در راستای پیگیری مسائل کلان و اساسی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

۱۸ آذر ۱۴۰۲
استاندار اصفهان گفت: بایستی نگاه آرمانخواهانه در حوزه مقاومت و استکبار ستیزی که دانشجویان میراث‌دار آن هستند، بیش‌از پیش تجلی پیدا کند.

استاندار اصفهان گفت: بایستی نگاه آرمانخواهانه در حوزه مقاومت و استکبار ستیزی که دانشجویان میراث‌دار آن هستند، بیش‌از پیش تجلی پیدا کند.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۶ مدرسه خیر ساز به‌صورت همزمان در منطقه محروم پشتکوه فریدونشهر افتتاح می شود.

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۶ مدرسه خیر ساز به‌صورت همزمان در منطقه محروم پشتکوه فریدونشهر افتتاح می شود.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۶ آذرماه روز دانشجو

پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۶ آذرماه روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =