سه شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲
۰۰:۵۰:۰۶

استاندار اصفهان:برای افزایش بهره‌وری در استان، ظرفیت سرمایه‌گذاری‌های جدید به پشتیبانی سرمایه‌گذاری‌های موجود استان بیاید

دکتر مرتضوی گفت: هدف این است برخی سرمایه‌گذاری‌های جدید به پشتیبانی از سرمایه‌گذاری موجود بیاید، اینگونه شاهد افزایش بهره‌وری در واحدهای استان خواهیم بود.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، یکصد و بیست و هشتمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با بررسی مواردی از جمله معرفی نمایندگان ثابت دستگاه‌های اجرایی در حوزه بهبود محیط کسب و کار، بررسی مسائل و مشکلات مرتبط با تخصیص زمین به واحد‌های اقتصادی در شهرک‌های صنعتی، بررسی مشکلات واحد‌های صنعتی و معدنی در تأمین نفت گاز و مسائل مرتبط با سامانه «سدف» با حضور استاندار اصفهان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، رئیس کل دادگستری استان و سایر اعضاء برگزار شد.
در این نشست دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در خصوص ماده ۱۴ قانون بهبود مستمر کسب و کار که به معرفی نمایندگان ثابت دستگاه‌های اجرایی در حوزه بهبود محیط کسب و کار اشاره دارد، گفت: صرف معرفی نمایندگان در این حوزه، کارگشا نیست.
وی ادامه داد: نمایندگان بایستی برنامه مشخص و مدونی با شرح وظیفه کارشناسی شده‌ای داشته باشند تا بتوانند عملکرد مؤثری از خود نشان دهند.
دکتر مرتضوی متذکر شد: در این صورت می‌توان عملکرد نمایندگان را رصد و ارزیابی کرد تا این ماده قانونی به صورت کاربردی در استان اجرایی شود.
وی در این راستا معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان را مکلف کرد تا شرح وظایف نمایندگان را تنظیم و تدوین کنند.
استاندار اصفهان عنوان کرد: در اجرای این قانون سازوکارها بایستی به نحوی تنظیم شوند تا نگاه حاکمیت برای همراهی تمامی دستگاه‌های استان همراه باشد و از طرفی نگاه تخصصی دبیرخانه‌ای مشخص بعنوان متولی وجود داشته باشد.
دکتر مرتضوی در خصوص مسائل و مشکلات مرتبط با تخصیص زمین به واحد‌های اقتصادی در شهرک‌های صنعتی نیز گفت: در حوزه صنعت نیازمند نگاه متوازن از دیدگاه های تخصصی مختلف هستیم تا همه جوانب امور سنجیده و سپس تصمیم گیری شود.
وی عنوان کرد: گزارشی از وضعیت تمامی شهرک‌ها، زمین‌ها، امکانات، زیرساخت واحد‌های فعال و غیر فعال شهرک‌های صنعتی استان تدوین و به صورت مفصل مطرح شود تا به بهترین نحو تصمیم گیری شود.
دکتر مرتضوی بیان کرد: هدف این است برخی سرمایه‌گذاری‌های جدید استان به پشتیبانی از سرمایه‌گذاری موجود بیاید، اینگونه شاهد افزایش بهره‌وری در واحدهای استان خواهیم بود.
در این نشست، در خصوص مشکلات واحد‌های صنعتی و معدنی در تأمین نفت گاز و مسائل مرتبط با سامانه «سدف» تصمیم گیری شد، تبصره ۱۲ دستور العمل روش مدیریت و کنترل سوخت اجرا، نحوه محاسبه الگوی مصرف به تفکیک نوع کاربرد شفاف و ابلاغ و جداول میزان سوخت مورد نیاز ماشین آلات معدنی و تخصیص سهمیه سوخت براساس این جدول، تنظیم گردد.
به گفته استاندار اصفهان اینگونه حسب تنوع ماشین آلاتی که در معادن فعالیت می‌کنند و براساس توانی که این تجهیزات دارند جدولی تهیه و براساس داشته‌های هر معدن میزان سوخت مورد نیاز ماشین آلات محاسبه می‌گردد.

مطالب مشابه
استاندار اصفهان گفت: تربیت معنوی افراد نمی‌تواند به عنوان امری فرعی در نظام آموزشی قلمداد شود و اگر افرادی در دوره‌های گذشته نسبت به این موضوع غفلت کرده‌اند، غفلت آنها نابخشودنی است.

استاندار اصفهان گفت: تربیت معنوی افراد نمی‌تواند به عنوان امری فرعی در نظام آموزشی قلمداد شود و اگر افرادی در دوره‌های گذشته نسبت به این موضوع غفلت کرده‌اند، غفلت آنها نابخشودنی است.

۱۹ آذر ۱۴۰۲
استاندار اصفهان با وزیر دادگستری در راستای پیگیری مسائل کلان و اساسی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

استاندار اصفهان با وزیر دادگستری در راستای پیگیری مسائل کلان و اساسی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

۱۸ آذر ۱۴۰۲
استاندار اصفهان گفت: بایستی نگاه آرمانخواهانه در حوزه مقاومت و استکبار ستیزی که دانشجویان میراث‌دار آن هستند، بیش‌از پیش تجلی پیدا کند.

استاندار اصفهان گفت: بایستی نگاه آرمانخواهانه در حوزه مقاومت و استکبار ستیزی که دانشجویان میراث‌دار آن هستند، بیش‌از پیش تجلی پیدا کند.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۶ مدرسه خیر ساز به‌صورت همزمان در منطقه محروم پشتکوه فریدونشهر افتتاح می شود.

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۶ مدرسه خیر ساز به‌صورت همزمان در منطقه محروم پشتکوه فریدونشهر افتتاح می شود.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 4 =