معاون استاندار خبر داد؛تصویب ۱۹ مصوبه و تخصیص ۹۰ میلیارد تومان در حوزه اقتصادی در جریان سفر استاندار اصفهان به شهرستان هرند

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر امیررضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در جریان بیست و یکمین سفر شهرستانی استاندار اصفهان که به شهرستان هرند رقم خورد، بیان کرد: از صبح امروز با آغاز این سفر، بازدیدهایی را از شهرکها و نواحی صنعتی شهرستان هرند داشتیم.
وی ادامه داد: همچنین جلسه مفصلی با فعالان اقتصادی، اصناف و کشاورزان این شهرستان برگزار کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: نتیجه این جلسات و بازدیدها باعث شد تا به شش مصوبه عمومی در خصوص تکمیل زیرساختهای شهرکهای صنعتی شهرستان و ۱۳ مصوبه در حوزه تسهیلات بانکی دست یابیم.
دکتر نقش عنوان کرد: در حوزه تکمیل زیرساختهای شهرستان مشکلاتی از جمله تأمین آب، برق، افزایش ظرفیت گاز و توسعه شهرکهای صنعتی شهرستان مد نظر قرار گرفت.
وی ادامه داد: در حوزه تسهیلات بانکی نیز توجه ویژه به سرمایه ثابت و سرمایه در گردش و تأمین مالی بنگاههای اقتصادی ملاک عمل قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: حدود ۹۰ میلیارد تومان به شهرستان تخصیص یافت تا هر چه سریعتر بانک های استان به پرداخت آن در حوزه سرمایه ثابت و سرمایه در گردش اقدام کنند.

روایت تصویری سفر شهرستانی استاندار به فلاورجان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحدهای تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

تیزر/ بیست و هفتمین سفر شهرستانی استاندار اصفهان/ فلاورجان

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمانهای مردم نهاد استان خبر داد.