مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خبر داد؛تشدید نظارت و بازرسی بر واحدهای نانوایی استان/ هماهنگی جهت تأمین آرد مورد نیاز برای تهیه نان هیئات مذهبی

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، صبح امروز سوم مردادماه، هفتاد و سومین جلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان استان و ششمین جلسه کارگروه رصد و پایش وضعیت آرد و نان استان، به صورت همزمان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان و سایر اعضاء برگزار شد.
در حاشیه این نشست دکتر امید شریفی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری بیان کرد: در این نشست هماهنگی لازم جهت تأمین آرد نانواییهای استان جهت عرضه نان به هیئات مذهبی استان صورت گرفت.
وی ادامه داد: همچنین تأمین گندم مورد نیاز کارخانجات تولید آرد استان و میزان خرید تضمینی گندم مورد رصد قرار گرفت.
دکتر شریفی متذکر شد: در این نشست تصمیمات لازم جهت برگشت سهمیه واحدهایی که به دلیل اجرای مرحله شناور سازی سهمیه آرد با کاهش سهمیه مواجه شده بودند اتخاذ شد.
وی با اشاره به اینکه در خصوص تأمین آرد مورد نیاز واحدهای آزادپز، خشکه پز و نان فانتزی تصمیمات لازم گرفته شد، گفت: ساماندهی پروانههای کسب نانواییهای استان نیز مورد تأکید قرار گرفت.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان عنوان کرد: در خصوص ساماندهی و همسان سازی وزن چانه انواع نان در سراسر استان نیز فرآیند فروش نان به صورت غیر حضوری و بروز رسانی قیمت انواع نان کنجدی تصمیم گیری شد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در این نشست بر تشدید نظارت و بازرسی بر واحدهای نانوایی توسط دستگاههای ذی ربط در قالب طرح ویژه و فوری نیز تاکید شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحدهای تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمانهای مردم نهاد استان خبر داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در حوزه اقتصادی و به منظور کاهش چالشهای فعالان صنعتی و اقتصادی شهرستان فلاورجان، ۱۱ مصوبه اتخاذ شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: با شکلگیری این مشاورین، امور گروههای جهادی در برگزاری اردوی جهادی تسهیل و شفاف خواهد شد.