یکشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۲
۱۱:۳۵:۲۶

استاندار اصفهان در جمع نخبگان شهرستان مبارکه:سرمایه اجتماعی و مردم مهمترین مؤلفه قدرت در نظام اسلامی هستند

دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب می‌داند که مهمترین مؤلفه قدرت در نظام اسلامی مردم هستند، به واسطه همین سرمایه اجتماعی انقلاب محقق، توطئه‌های ابتدای انقلاب خنثی و دوران دفاع مقدس مدیریت شد.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، امروز بیست‌و‌ششم مردادماه، دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در جمع نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی شهرستان مبارکه، گفت: امیدواریم سفر شورای اداری استان به شهرستان پرتلاش و مجاهد مبارکه، اثرات و برکات بسیار خوبی را برای مردم این شهرستان رقم بزند.
وی ادامه داد: سفرهای شهرستانی با مأموریت رسیدگی به مشکلات زیرساختی، عمرانی و اقتصادی شهرستان‌ها برنامه‌ریزی می‌شود.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: در همین راستا با جلساتی که در شهرستان مربوطه و استانداری برگزار می‌شود مسائل شهرستان احصا، چالش‌ها رصد و برای رفع آنها پیشنهاداتی مطرح می‌شود تا در جریان سفر پس از بازدیدهای میدانی در جلسه شورای اداری مشترک استان و شهرستان به مصوبات مناسبی دست یابیم.
وی افزود: در شهرستان مبارکه نیز روز گذشته جلسه‌ای در حوزه زیرساختی و زیربنایی شهرستان با محوریت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور شهرداران، بخشداران، دهیاران و رؤسای شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان برگزار و موارد عمرانی مورد پایش و بررسی قرار گرفت.
استاندار اصفهان گفت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ویژه شهرستان نیر با محوریت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور فعالین حوزه اقتصادی شهرستان در حال برگزاری است.
وی خاطرنشان کرد: نشست و گفتگو با نخبگان نیز با رویکرد همفکری با مؤثرین شهرستان برگزار می‌شود و تلاش می‌کنیم گلایه‌های عنوان شده را در سطح استان دنبال کنیم.
استاندار اصفهان با اشاره به مواجهه‌ میان نظام اسلامی و استکبار جهانی، گفت: ذات نظام اسلامی به الزاماتی معتقد است که جهان استکبار آنها را نمی‌پذیرد.
دکتر مرتضوی ادامه داد: استکبار با هویت، ذات و پیشرفت مردم ما مشکل دارد این دشمنی بی‌پایان برای مردم نیز در حال آشکار شدن است.
وی خاطرنشان کرد: دنیای غرب با ابزار رسانه گوهر جمهوری اسلامی را گردو و کلوخه خود را گوهر معرفی می‌کند.
استاندار اصفهان اظهار کرد: غرب می‌داند که مهمترین مولفه قدرت در نظام اسلامی مردم هستند، به واسطه همین سرمایه اجتماعی انقلاب محقق، توطئه‌های ابتدای انقلاب خنثی و دوران دفاع مقدس مدیریت شد.
دکتر مرتضوی یادآور شد: کشوری که روزی پزشکان هندوستانی و بنگلادشی بیمارانش درمان می‌کردند امروز تجهیزات پزشکی و بیمارستانی تولید می‌کند.
استاندار اصفهان عنوان کرد: بمباران فضای مجازی باعث شده دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران به مردم منعکس نشود.
دکتر مرتضوی ادامه داد: در این شرایط نخبگان بایستی نسبت به دیگر افراد جامعه احساس مسئولیت کنند و با برنامه‌ریزی در حلقه‌های معرفتی خود برای خنثی کردن فتنه‌های دشمن راهکار داشته باشند.
وی متذکر شد: یکی از جمع‌هایی که نخبگان می‌توانند به آن ورود کنند ارتباط با جمع های دانش‌آموزی، دانشجویی و به طور کلی نسل جوان است.
استاندار اصفهان افزود: ارتباط با نسل جوان و هوشیار کردن آنان یکی از ضرورت های دنیای ما است که می‌تواند توسط نخبگان و مؤثرین استان به خوبی هدایت و مدیریت شود.
گفتنی است: بیست‌وسومین سفر شهرستانی استاندار اصفهان و شورای اداری استان از صبح امروز بیست‌وششم مردادماه به شهرستان مبارکه رقم خورد.

مطالب مشابه
استاندار اصفهان با وزیر دادگستری در راستای پیگیری مسائل کلان و اساسی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

استاندار اصفهان با وزیر دادگستری در راستای پیگیری مسائل کلان و اساسی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

۱۸ آذر ۱۴۰۲
استاندار اصفهان گفت: بایستی نگاه آرمانخواهانه در حوزه مقاومت و استکبار ستیزی که دانشجویان میراث‌دار آن هستند، بیش‌از پیش تجلی پیدا کند.

استاندار اصفهان گفت: بایستی نگاه آرمانخواهانه در حوزه مقاومت و استکبار ستیزی که دانشجویان میراث‌دار آن هستند، بیش‌از پیش تجلی پیدا کند.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۶ مدرسه خیر ساز به‌صورت همزمان در منطقه محروم پشتکوه فریدونشهر افتتاح می شود.

با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش ۱۶ مدرسه خیر ساز به‌صورت همزمان در منطقه محروم پشتکوه فریدونشهر افتتاح می شود.

۱۶ آذر ۱۴۰۲
پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۶ آذرماه روز دانشجو

پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۶ آذرماه روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 17 =