قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خبر داد؛ افزایش ۱۲۴ درصدی ظرفیت جمعآوری و ساماندهی معتادان متجاهر در دولت سیزدهم
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، امروز هفتم آبان ماه، علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در آیین تکریم و معارفه دبیر ستاد مبارزه با موادمخدر استان اصفهان ضمن محکوم کردن جنایتهای رژیم صهیونسیتی علیه مردم فلسطین، گفت: فجایع علیه مردم مظلوم غزه، بسیار آزاردهنده است که قلب هر انسانی را به درد میآورد اما آن روی سکه نشان میدهد که اتفاقات بزرگی در صحنه بینالمللی دنیا در حال رقم خوردن است.
وی ادامه داد: در این آیین به صورت ویژه از اعضای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان اصفهان که در این امر بسیار مهم با مجاهدت تلاش میکنند قدردانی میکنیم.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه بیان کرد: همچنین از استاندار پرتلاش و جهادی اصفهان و معاونین استانداری صمیمانه قدردانی میکنم زیرا اگر تسهیلگریهای مدیریت استان نبود نمیتوانستیم به این موفقیتها دست یابیم. استاندار اصفهان تنها استانداری است که سال گذشته سه مرتبه در ستاد مبارزه با مواد مخدر حضور یافت و به صورت حضوری موضوعات را مورد بررسی قرار داد که از روحیه جهادی وی در پیگیری امور قدردانی میکنم.
کاظمی خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با موادمخدر براساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری برنامههای خود را انجام میدهد.
وی ادامه داد: اولویت بلند ما پیشگیری و فعالیتهای پیشگیرانه با رویکرد مردمی سازی است که بعنوان یکی از شاخصه های مهم دولت سیزدهم و مقام معظم رهبری شناخته میشود.
کاظمی متذکر شد: البته زمانی میتوانیم موفق شویم که نهضت همگانی در حوزه پیشگیری رقم بزنیم و حساسیت نسبت به اعتیاد را در اولویت دستگاهها و خانوادهها قرار دهیم.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه گفت: در این راستا سال گذشته مجمع یاری گران زندگی را در دو استان شکل دادیم و استان اصفهان یکی از چهار استان نخستین است که این مجمع را تشکیل داده است.
کاظمی افزود: در سطح کشور دوهزار خیر وارد این عرصه شده اند و بیش از ۳۰۰ میلیارد زیرساخت و سه هزار شغل برای معتادان رها یافته ایجاد کردهاند.
وی ادامه داد: توسعه کمی و کیفی مجمع یاری گران زندگی را در آموزش و پرورش دنبال میکنیم.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه اظهار کرد: امسال طرح یاری گران زندگی در روستاهای کشور را نیز اجرایی شد و در فاز نخست تا ۳۰ درصد مدارس روستایی پرجمعیت مخاطب این طرح خواهند بود.
کاظمی بیان کرد: دو کار مهم در جامعه دانشآموزی مد نظر است؛ نخست ارتقاء سطح آگاهی و اطلاعات دانش آموزان و خانوادهها و سپس آموزش مهارتهای پیشگیرانه به نسل نوجوان است.
وی یادآور شد: بیش از یکهزار و ۱۸۴ نوع ماده مخدر صنعتی در کشور شناخته شده است از این رو میطلبد حساسیتهای ویژهای در همه افراد جامعه ایجاد شود.
کاظمی عنوان کرد: در دولت سیزدهم میانگین ۱۲۴ درصد، ظرفیت ایجاد فضا و ساماندهی معتادان متجاهر رشد داشته است که نشان دهنده اهمیت دادن دولت به این حوزه است.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه گفت: در حوزه پیشگیری و درمان، همچنین از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و مهارت های نوین استفاده میکنیم.
وی اضافه کرد: در استان اصفهان، مرکز نگهداری از معتادان متجاهر فدک با حمایت استانداری اصفهان و با همکاری دستگاههای اجرایی ایجاد شد که یکی از بی نظیرترین مراکز درمانی در سطح کشور است.
کاظمی گفت: معتقدیم باید حلقههای درمان که شامل صیانت، حمایت پس از درمان و مراقبت پس از خروج است، کامل شود.
گفتنی است: در پایان این نشست از تلاشهای سیدمجتبی ایزدی دبیر سابق ستاد مبارزه با موادمخدر استان اصفهان تقدیر و مجتبی دهقانی به عنوان دبیر این ستاد در استان اصفهان معرفی شد.