معاون استاندار: اصلاح شیوه پخت و عرضه بهداشتی نان از اولویت های ارجح است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر امیر رضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در کارگروه گندم و آرد، با تبیین موضوع کیفیت نان و دغدغه های عمومی در این ارتباط، به خط قرمز سلامتی عمومی جامعه اشاره مبسوط نمود و بر ضرورت نظارت جامع و پیگیری مستمر سازمان های ذی ربط در موضوع کیفیت و کمیت نان های موجود در بازار تصریح موکد نمود.
وی باتبیین سه موضوع کیفیت نان؛ سامانه سپاری و ایجاد شفافیت در تولید، توزیع و مصرف نان؛ انتقال مباحث مرتبط با تولیدکنندگان نان به کارگروه های تخصصی تاکید مصرح نمود.
مطالب مشابه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحدهای تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحدهای تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمانهای مردم نهاد استان خبر داد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمانهای مردم نهاد استان خبر داد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در حوزه اقتصادی و به منظور کاهش چالشهای فعالان صنعتی و اقتصادی شهرستان فلاورجان، ۱۱ مصوبه اتخاذ شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در حوزه اقتصادی و به منظور کاهش چالشهای فعالان صنعتی و اقتصادی شهرستان فلاورجان، ۱۱ مصوبه اتخاذ شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: با شکلگیری این مشاورین، امور گروههای جهادی در برگزاری اردوی جهادی تسهیل و شفاف خواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: با شکلگیری این مشاورین، امور گروههای جهادی در برگزاری اردوی جهادی تسهیل و شفاف خواهد شد.
نظرات کاربران