جمعه ۱۸ آذر ۱۴۰۱
۲۰:۱۷:۲۴

معاون استاندار: اصلاح شیوه پخت و عرضه بهداشتی نان از اولویت های ارجح است

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر امیر رضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در کارگروه گندم و آرد،  با تبیین موضوع کیفیت نان و دغدغه های عمومی در این ارتباط، به خط قرمز سلامتی عمومی جامعه اشاره مبسوط نمود و بر ضرورت نظارت جامع و پیگیری مستمر سازمان های ذی ربط در موضوع کیفیت و کمیت نان های موجود در بازار تصریح موکد نمود.

وی باتبیین سه موضوع کیفیت نان؛ سامانه سپاری و ایجاد شفافیت در تولید، توزیع و مصرف نان؛ انتقال مباحث مرتبط با تولیدکنندگان نان به کارگروه های تخصصی تاکید مصرح نمود.

برچسب ها :
مطالب مشابه
قائم مقام وزیر کشور در امور محرومیت زدایی گفت: در تعاونی سازی محله همت آباد اصفهان را الگو قرار داده ایم زیرا در این محله کار اصولی انجام شده است.

قائم مقام وزیر کشور در امور محرومیت زدایی گفت: در تعاونی سازی محله همت آباد اصفهان را الگو قرار داده ایم زیرا در این محله کار اصولی انجام شده است.

۱۷ آذر ۱۴۰۱
معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان گفت: قرارگاه محرومیت زدایی استان با دو محور «هم افزایی» و «هماهنگی» تشکیل و منجر به تهیه و تدوین اطلس محرومیت زدایی و توسعه استان شد.

معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان گفت: قرارگاه محرومیت زدایی استان با دو محور «هم افزایی» و «هماهنگی» تشکیل و منجر به تهیه و تدوین اطلس محرومیت زدایی و توسعه استان شد.

۱۷ آذر ۱۴۰۱
جان‌نثاری گفت: با مدرسه سازی و کار خیر جوهره وجودی جامعه به صورت دائمی و پایدار در جامعه نقش می بندد.

جان‌نثاری گفت: با مدرسه سازی و کار خیر جوهره وجودی جامعه به صورت دائمی و پایدار در جامعه نقش می بندد.

۱۶ آذر ۱۴۰۱
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: اصفهان با بیش از ۶۰۰ شرکت دانش بنیان یکی از استان های برتر در بخش دانش بنیان کشور به‌شمار می آید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: اصفهان با بیش از ۶۰۰ شرکت دانش بنیان یکی از استان های برتر در بخش دانش بنیان کشور به‌شمار می آید.

۱۴ آذر ۱۴۰۱
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *