سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲
۲۰:۳۲:۲۶

معاون استاندار: اصلاح شیوه پخت و عرضه بهداشتی نان از اولویت های ارجح است

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر امیر رضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در کارگروه گندم و آرد،  با تبیین موضوع کیفیت نان و دغدغه های عمومی در این ارتباط، به خط قرمز سلامتی عمومی جامعه اشاره مبسوط نمود و بر ضرورت نظارت جامع و پیگیری مستمر سازمان های ذی ربط در موضوع کیفیت و کمیت نان های موجود در بازار تصریح موکد نمود.

وی باتبیین سه موضوع کیفیت نان؛ سامانه سپاری و ایجاد شفافیت در تولید، توزیع و مصرف نان؛ انتقال مباحث مرتبط با تولیدکنندگان نان به کارگروه های تخصصی تاکید مصرح نمود.

برچسب ها :
مطالب مشابه
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

۶ آذر ۱۴۰۲
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد استان خبر داد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از انتخاب نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد استان خبر داد.

۴ آذر ۱۴۰۲
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در حوزه اقتصادی و به منظور کاهش چالش‌های فعالان صنعتی و اقتصادی شهرستان فلاورجان، ۱۱ مصوبه اتخاذ شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در حوزه اقتصادی و به منظور کاهش چالش‌های فعالان صنعتی و اقتصادی شهرستان فلاورجان، ۱۱ مصوبه اتخاذ شد.

۲ آذر ۱۴۰۲
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: با شکل‌گیری این مشاورین، امور گروه‌های جهادی در برگزاری اردوی جهادی تسهیل و شفاف خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: با شکل‌گیری این مشاورین، امور گروه‌های جهادی در برگزاری اردوی جهادی تسهیل و شفاف خواهد شد.

۲ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =