معاون استاندار:بانک های عامل در استان موظف به پرداخت تسهیلات برپایه قانون و مصوبات جاری هستند

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری، امیر رضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان در جلسه کمیته طرح رونق تولید ذیل کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید با تسلیت دهه فاطمیه بر ضرورت اجرای مصوبات کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید تصریح موکد نمود.
وی با ابراز گلایه از اعمال سلیقه مسئولان بانک ها در نظام جاری اعطای تسهیلات در بانک ها استان در خصوص ضعف در اعطای تسهیلات مبتنی بر ضوابط تقنینی تبیین موضوع کرد و افزود: بعضا دیده می شود بانک های دولتی و خصوصی در تامین مالی بنگاه های اقتصادی جهت تقویت فعالیت و افزایش میزان تولید ایشان، با تنوع آرا معارضی در نحوه پرداخت تسهیلات برخورد می نمایند.
ایشان گفت:بانک ها در تامین و اعطای تسهیلات مورد نیاز جهت تکمیل و راه اندازی طرح های نیمه تمام تولیدی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد و باز سازی و نوسازی بنگاه های اقتصادی و صنوف تولیدی با محوریت کاهش مصرف انرژی و کاستن از شدت آلایندگی ها موظف به اعطای پرداخت تسهیلات و گرهگشایی متعهد هستند.
در این نشست ۱۲ پرونده مورد تتبع، بحث و بررسی و اعلام رای نهایی قرار گرفت.

معاون هماهنگی عمرانی استانداری اصفهان گفت: تیم مطالعاتی، مسیر عبور قطار سریعالسیر اصفهان قم تهران در محدوده دولت آباد را مطالعه خواهد کردسپس با ارائه نتایج مطالعات در خصوص این مسیر تصمیمگیری خواهد شد.

معاون هماهنگی عمرانی استانداری اصفهان درجلسه شورای فنی استان با اشاره به اهمیت پروژه راه آهن مبارکه-لنجان- سفیددشت به عنوان یک طرح ملی،گفت: با توجه به مطالعاتی که از قبل شروع شده و با اعلام نظر مشاور آب منطقهای استان، تا دو هفته آینده در خصوص این پروژه تصمیمگیری خواهد شد.

بیست و نهمین جلسه شورای اطلاعرسانی استان همزمان با ایام بزرگداشت روز خبرنگار و با حضور رئیس شورای اطلاع رسانی استان صبح امروز ۱۸ مردادماه درمحل مجتمع فرهنگی مطبوعاتی اصفهان برگزار شد.

گروه کاری اشتغال صبح سه شنبه ۱۱ مردادماه با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان برگزار و تعهد اشتغال استان در سال جاری مورد بررسی قرار گرفت.