جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲
۲۳:۱۶:۱۷

تاکید استاندار اصفهان بر برگزاری با شکوه مراسم بیادماندنی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان در جلسه ستاد برگزاری دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی گفت: برنامه‌های این مدت باید بیاد ماندنی باشد و در اذهان بماند لذا استفاده از توان مردمی باید بیش از گذشته در دستور کار قرار گیرد.

سید رضا مرتضوی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی و تمام نهادها نیز باید با تمام قوا پای کار بیایند تا شاهد برپایی مراسم پرشور و مطلوب باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری نیز در این جلسه افزود: این بسته‌های معیشتی که با همکاری نهادهایی همچون آستان قدس رضوی و سپاه صاحب الزمان(عج) تهیه شده است با کمک گروه‌های جهادی در مناطق محروم و بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

ایشان نیز از توزیع ۶۳ هزار بسته معیشتی در استان همزمان با دهه فاطمیه، دومین سالگرد شهادت شهید سلیمانی و دهه بصیرت خبر داد.

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری اصفهان اضافه کرد: ۶ برنامه اصلی و کلان دیگر به مناسبت سالگرد شهادت شهید سلیمانی از هفتم ماه جاری آغاز خواهد شد و تا شانزدهم ادامه خواهد یافت، همچنین تشییع پیکر مطهر شهدا و برگزاری مراسم ۹ دی دیگر برنامه‌های این ایام را تشکیل خواهد داد که با محوریت قرارگاه مربوطه و در شهرستان‌ها با مدیریت فرمانداران انجام خواهد شد.

جانثاری با تاکید بر اینکه مراسم پیش رو باید به شکل غیر دولتی و با محوریت شهروندان و هیات‌های مذهبی برگزار شود اضافه کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی با توجه به سویه جدید ویروس کرونا(اُمیکرون) الزامی است.

معاون استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت تلاش همه نهادها برای برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های نامبرده تصریح کرد: استفاده از تبلیغات محیطی، به‌کارگیری ظرفیت های مردمی، بازاریان و اصناف در این زمینه ضروری است.

جانثاری با بیان اینکه برنامه های این مدت به‌ویژه تشییع پیکر شهدا باید بصورت خانوادگی باشد ادامه داد: این امر سبب تاثیرگذاری هرچه بیشتر بخصوص برای نسل جوان خواهد شد.

برچسب ها :
مطالب مشابه
استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و ... برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و … برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
با حضور استاندار اصفهان و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سه پروژه عمرانی، خدماتی و تأسیساتی در شهر باغبادران کلنگ زنی شد.

با حضور استاندار اصفهان و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سه پروژه عمرانی، خدماتی و تأسیساتی در شهر باغبادران کلنگ زنی شد.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
کاروان خدمت دولت مردمی در استان اصفهان، در هجدهمین سفر شهرستانی خود، صبح امروز ۱۱ خردادماه به شهرستان لنجان رسید.

کاروان خدمت دولت مردمی در استان اصفهان، در هجدهمین سفر شهرستانی خود، صبح امروز ۱۱ خردادماه به شهرستان لنجان رسید.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 6 =