سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
۱۳:۴۲:۳۹

استاندار: افزایش بهره‌وری، گسترش دامنه پیشرفت و تحول آفرینی کارآمد در استان اصفهان است

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، دکتر سید رضا مرتضوی، در شورای برنامه ریزی استان با اشاره به این که برای پیشرفت استان و حل مشکلات زیرساختی پیشرو و همچنین تحقق رشد ۸ درصدی می باید با نگاهی راهبردی و دور اندیشانه همراه با در نظر گرفتن ظرفیت های جاری استان اقدام و به پیش برویم.

وی، در ادامه اظهار داشت: ساماندهی به امور، تحول و پیشرفت و ترقی در چرخه بسیط تولید، سرمایه‌گذاری کارآمد در استان و … نیازمند به فعالیت های جهادی و انقلابی است و همه دستگاه های مسئول می بایست با بهره مندی آگاهانه از مولفه های تاثیربخشی همچون: مداومت در تلاش، حضور جهادی مسئولان در متن جامعه ، بازخورد گیری مستقیم و … فعالیت ها و اقدامات مربوطه را محقق و عملیاتی نمایند.

استاندار اصفهان، با بیان اینکه برای ایجاد تحرک در اقتصاد استان باید مجموعه پروژه ها و طرح ها در قالب پروژه‌های پیشران به اجرا درآید، اضافه کرد: پروژه های مصوب در خصوص ایجاد اشتغال نیز باید بصورت مستمر رصد و پیگیری شوند.

برچسب ها :
مطالب مشابه
پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۴ خردادماه سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) و يوم الله ۱۵ خردادماه

پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۴ خردادماه سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) و یوم الله ۱۵ خردادماه

۱۳ خرداد ۱۴۰۲
استاندار اصفهان بر تشکیل هیئتی چابک در بررسی پروژه‌های استان با مشارکت بخش عمومی و خصوصی تأکید کرد.

استاندار اصفهان بر تشکیل هیئتی چابک در بررسی پروژه‌های استان با مشارکت بخش عمومی و خصوصی تأکید کرد.

۱۳ خرداد ۱۴۰۲
استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و ... برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و … برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 1 =