معاون سیاسی استاندار: اطلاع رسانی صادقانه و شفاف حق مردم و یک ضرورت زیرساختی است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، محمدرضا جاننثاری، در این نشست ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای حاضران در ماه پرفیض رمضان، تصریح کرد: اطلاع رسانی صادقانه حق مردم و یک ضرورت زیرساختی است و کلیه مسئولان ذی ربط نسبت به تحقق کارآمد این موضوع خود را مکلف می دانند.
وی، ادامه داد: در حکمرانی دینی روشنگری و آگاهی بخشی یک اصل اعتقادی و مبرز است و دین اسلام بر اولویت آگاهی بخشی تاکید وافر می نماید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان، اظهار داشت: مشارکت عمومی در امور اجتماعی نشانه اطلاع رسانی دقیق و مسئولیت پذیری آگاهانه در جامعه است.
ایشان گفت: دستگاه های ذی ربط در گسترش چتر اطلاع رسانی صادقانه و متعهدانه می بایست در یک رویکرد سازنده نسبت به ایجاد یک برنامه جامع و کارآمد برای اطلاع رسانی همگانی بر مبنای مقوله متعالی وحدت رویه جمعی اتخاذ سیاست و اقدام عملیاتی نمایند.
معاون سیاسی استاندار اصفهان، در ادامه بر الزام آور بودن مصوبات شورای اطلاع رسانی تاکید نمود و خاطر نشان کرد: همه دستگاه های اداری و اجرایی ملزم به تبیین فعالیت ها و اقدامات خود در سالجاری بر مبنای شفافیت کامل و پاسخگویی جامع به مردم هستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: به صورت ویژه از مذهبی ها و همه علاقمندان به اهل بیت علیهم السلام می خواهم با حداکثر توان خود کمک کنند تا کشور در آستانه اربعین حسینی پاک از کرونا باشد.

معاون هماهنگی عمرانی استانداری اصفهان گفت: تیم مطالعاتی، مسیر عبور قطار سریعالسیر اصفهان قم تهران در محدوده دولت آباد را مطالعه خواهد کردسپس با ارائه نتایج مطالعات در خصوص این مسیر تصمیمگیری خواهد شد.

معاون هماهنگی عمرانی استانداری اصفهان درجلسه شورای فنی استان با اشاره به اهمیت پروژه راه آهن مبارکه-لنجان- سفیددشت به عنوان یک طرح ملی،گفت: با توجه به مطالعاتی که از قبل شروع شده و با اعلام نظر مشاور آب منطقهای استان، تا دو هفته آینده در خصوص این پروژه تصمیمگیری خواهد شد.

بیست و نهمین جلسه شورای اطلاعرسانی استان همزمان با ایام بزرگداشت روز خبرنگار و با حضور رئیس شورای اطلاع رسانی استان صبح امروز ۱۸ مردادماه درمحل مجتمع فرهنگی مطبوعاتی اصفهان برگزار شد.