سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
۱۳:۲۳:۱۷

استاندار اصفهان: روحانیون و علما در صحنه خدمت‌ رسانی و رفع مشکلات مردم حضور فعال دارند

image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان، دکتر سیدرضا مرتضو استاندار اصفهان، همراه با نقش، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان، در گردهمایی بسیج اساتید و نخبگان حوزه های علمیه استان حضور یافتند و ضمن ارائه برنامه های دولت سیزدهم و تبیین نقش ممتاز حاضران در تحقق هرچه جامع تر برنامه های راهبردی دولت محترم از جمله طرح هدفمندی و توزیع عادلانه یارانه ها با حاضرین به گفتگو، رایزنی و تبادل نظر پرداختند.

استاندار اصفهان، در این دیدار تصریح کرد: دولت سیزدهم در شرایطی روی کار آمد که وضعیت مناسبی بر کشور حاکم نبود.

دکتر مرتضوی، با بیان اینکه برنامه ترمیم اقتصادی کشور از مهمترین برنامه های دولت سیزدهم است، تاکید کرد: اهمیت مسئله تحول اقتصادی، مردمی سازی و عادلانه کردن یارانه هاست و این اقدام دولت سیزدهم تا کنون بسیار موثر و موفق بوده و در آینده نیز همگان شاهد منافع و ثمرات آن در اقتصاد ملی خواهند بود.

مقام عالی دولت در استان اصفهان، بر عزم ملی و اهتمام همگانی در خصوص اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها تاکید نمود و خواستار همراهی و همگرایی همه حاضرین در راستای اتخاذ راهکارهای لازم به منظور تسهیل و تسریع در روند اجرای و تحقق جامع این رویکرد آینده نگرایانه گردید.

برچسب ها :
مطالب مشابه
پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۴ خردادماه سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) و يوم الله ۱۵ خردادماه

پیام استاندار اصفهان به مناسبت ۱۴ خردادماه سالروز رحلت حضرت امام خمینی(ره) و یوم الله ۱۵ خردادماه

۱۳ خرداد ۱۴۰۲
استاندار اصفهان بر تشکیل هیئتی چابک در بررسی پروژه‌های استان با مشارکت بخش عمومی و خصوصی تأکید کرد.

استاندار اصفهان بر تشکیل هیئتی چابک در بررسی پروژه‌های استان با مشارکت بخش عمومی و خصوصی تأکید کرد.

۱۳ خرداد ۱۴۰۲
استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و ... برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

استاندار اصفهان گفت: ۵۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف زیرساختی، طرح نهضت ملی مسکن، نوسازی مدارس، ساماندهی کارگاه‌های مزاحم شهری و … برای شهرستان لنجان به تصویب و تأیید اعضا رسید.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

دکتر مرتضوی گفت: دنیای غرب با ابزار رسانه در حال برهم زدن امنیت مردم ما است اما اگر همبستگی دفاع مقدس را در ساحت‌های دیگر هم دنبال کنیم پیروزی از آن ما است.

۱۱ خرداد ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =