جمعه ۱۰ آذر ۱۴۰۲
۱۸:۵۷:۱۱

به خط کردن دستگاه های استان به منظور ارائه طرح های عملیاتی در راستای رفع مشکلات حاشیه نشینی

محمدرضا جان‌نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان دستگاه های مختلف استان را موظف کرد تا در مهلت مقرر طرح های عملیاتی خود را برای کاهش مشکلات و معضلات حاشیه شهرها ارائه دهند.
image_pdfimage_print

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، محمدرضا جان‌نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان صبح امروز ۵ مردادماه در کارگروه زنان و خانواده استانداری با اشاره به پیگیری و رفع مشکلات حاشیه نشینی در قالب طرح های مشخص و احصا شده، بیان کرد: امور مختلف زمانی به نتیجه می رسند که در قالب یک طرح مشخص و معین آورده شوند. اقدامات انجام شده در مناطق حاشیه شهرها خوب و تاثیرگذار است اما بایستی در قالب یک طرح مشخص شود چه برنامه هایی برای آینده در نظر داریم.

وی ادامه داد: باید برای ما مشخص و معلوم باشد در حوزه اجتماعی در مبحث حاشیه نشینی چه برنامه هایی را برای مدت زمان مشخص تعریف کرده ایم. باید مداخلات دستگاه ها مشخص شود و این که در هر مداخله چه اقداماتی انجام خواهد شد. همچنین انتظار می رود ابتدا و انتهای طرحی که برای مداخلات تنظیم می شود مشخص باشد. تنها با یک برنامه مشخص و صحیح می توان مشکلات را کاهش داد.

جان‌نثاری در خصوص تأثیر طبقه بندی امور در طرح های کارشناسی شده، گفت: اگر برنامه درست و زمان بندی شده برای دستگاه ها تعریف شود متوجه خواهیم شد کدام دستگاه برنامه های تعیین شده را به درستی انجام می دهد و کدام دستگاه از انجام وظایف محوله سرپیچی می کند. همچنین بسیار مهم است که روند پیشرفت امور بررسی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان در مداخله شهری و عمرانی اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری اصفهان، اداره کل امور شهری و اداره کل امور روستایی را موظف کرد تا ظرف ۱۵ روز در قالب یک طرح اجرایی مشخص کنند در حاشیه شهرها از لحاظ کالبدی و فیزیکی چه اقداماتی بایستی انجام شود تا مشکلات مردم به حداقل برسد.

جان‌نثاری اضافه کرد: باید مشخص شود مناطق حاشیه شهر در تقسیمات کشور چه جایگاهی دارند. برای ساماندهی ساخت و سازها باید بدانیم منطقه حاشیه شهر در کدام بخش تقسیمات کشوری جای دارد تا با ضابطه ای دقیق مشکلات را رفع و رجوع کنیم.

وی همچنین در مداخله فرهنگی، اجتماعی، دینی و سبک زندگی ادارات متولی را موظف کرد ظرف ۱۵ روز مشخص کنند در امور نام برده چه اقداماتی در حاشیه شهرها بایستی انجام شود تا مشکلات به حداقل برسد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان، مداخلات بهداشتی و درمانی را در انحصار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی نیز باید در قالب یک طرح عملیاتی در حوزه بهداشت و سلامت مقرر کند چه اقداماتی باید در مناطق حاشیه نشین انجام شود و چه زیرساخت هایی برای انجام امور در اختیار داریم.

جان‌نثاری در مداخلات اقتصادی، توانمند سازی، اشتغال، مسائل حمایتی و امدادرسانی؛ اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی، اداره کل صمت و اتاق اصناف و اتاق بازرگانی را موظف کرد تا طرح های مشخص خود را ظرف مهلت مقرر (۱۵ روز) شده ارائه دهند.

وی مراکز انتظامی و امنیتی را موظف کرد تا ظرف مهلت مقرر (۱۵ روز) اعلام کنند در حوزه امنیتی و انتظامی در مناطق حاشیه نشین چه اقداماتی بایستی انجام شود تا میزان جرم به حداقل و آرامش و امنیت مردم افزایش یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان تصریح کرد: وقتی طرح های عنوان شده تهیه و ارائه شد می توانیم از دستگاه های مسئول که ملزم به ارائه خدمت هستند پرسش کنیم که آیا وظایف خود را به خوبی انجام داده اند یا خیر. بدون شک با برنامه، احصای امور و پیگیری می توان به نتایج بسیار خوبی در مناطق حاشیه شهرها رسید.

برچسب ها :
مطالب مشابه
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان از آغاز طرح نهضت کاشت درختان مقاوم به کم‌آبی و متناسب با اقلیم استان که صرفا از طریق باران آبیاری می شوند خبر داد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان از آغاز طرح نهضت کاشت درختان مقاوم به کم‌آبی و متناسب با اقلیم استان که صرفا از طریق باران آبیاری می شوند خبر داد.

۹ آذر ۱۴۰۲
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان دیدار و در خصوص پیشرفت پروژه پوشش فیبرنوری در استان اصفهان گفت ‌وگو کرد.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان دیدار و در خصوص پیشرفت پروژه پوشش فیبرنوری در استان اصفهان گفت ‌وگو کرد.

۸ آذر ۱۴۰۲
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: در نشستی با حضور دکتر شالبافیان معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، چالش‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه صنعت گردشگری استان اصفهان بررسی شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: در نشستی با حضور دکتر شالبافیان معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، چالش‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توسعه صنعت گردشگری استان اصفهان بررسی شد.

۸ آذر ۱۴۰۲
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: تاکنون اداره کل محیط زیست استان گزارشی مبنی بر استفاده از سوخت مازوت در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ارائه نکرده است.

۶ آذر ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 7 =