تصویب ۵۷۷ میلیارد تومان تسهیلات در هفتمین نشست کمیته رونق تولید استان اصفهان

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان دکتر نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان در خصوص این جلسه، بیان کرد: در جلسه امروز ۲۰ طرح در دستور کار قرار داشت که پس از بررسی آنها، ۱۷ طرح با ۵۷۷ میلیارد تومان تسهیلات تصویب شد.
وی ادامه داد: این جلسه با حضور اعضای کمیته بررسی تسهیلات رونق تولید، نمایندگان برخی بانک ها و تعدادی از فعالان اقتصادی استان برگزار شد. از ۱۷ طرح مصوب هشت طرح با ۱۲۲ میلیارد تومان سرمایه ثابت برای اجرای طرح های صنعتی و ۹ طرح با ۴۵۵ میلیارد تومان سرمایه در گردش برای تثبیت اشتغال است.
دکتر نقش تصریح کرد: با اجرای ۱۷ طرح مصوب، برای ۴۳۵ نفر اشتغال ایجاد و برای یک هزار و ۶۸۲ نفر اشتغال تثبیت می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه طرح های مذکور در بخش صنعت و در مناطق مختلف صنعتی استان بودند، گفت: صورتجلسه مربوط به این طرح ها به بانک های عامل ابلاغ می شود.
وی با اشاره به اینکه کمیته بررسی تسهیلات رونق تولید در زمینه کشاورزی، گردشگری و اصناف نیز برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در ۹ ماه گذشته حدود هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید برای بحث تولید و اشتغال در استان تصویب و یک هزار و ۳۰۰ پرونده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی شده است.
دکتر نقش با تاکید بر ضرورت انتقال دارایی شرکت های فعال در اصفهان به بانک های داخل استان، اضافه کرد: برخی از واحدهای صنعتی استان قابلیت و توانایی تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان را دارند که ضروری است برای انجام فرایندهای اداری و ثبت آن و بهره مندی از مزایای آن اقدام کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان همچنین با اشاره به ظرفیت های بالای بخش معدنی در شرق استان اصفهان، تصریح کرد: بیشتر محصولات این بخش در زمان حاضر به صورت خام به فروش می رسد به همین دلیل در تلاش هستیم تا واحدهای فراوری مانند سنگبری نوین با الزامات محیط زیستی و کم مصرف بودن در زمینه آب در این منطقه ایجاد شود.
وی افزود: امروز مواردی در این زمینه در جلسه کمیته بررسی تسهیلات رونق تولید، بررسی و بر حمایت از آنها تاکید شد.
در هفتمین جلسه کمیته بررسی تسهیلات رونق تولید، فعالان اقتصادی و صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی استان در زمینه های مختلف مانند تولید قطعات، معدن، نساجی و لوازم خانگی طرح ها و درخواست های خود را مطرح کردند و مورد بررسی قرار گرفت.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت و حدود ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ قطب صنعتی کشور بشمار میآید.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتبه این منطقه در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن کشور اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: فرهنگ کار صحیح و درآمد حلال در جامعه جریان داشته باشد و همه افراد به این باور برسند که برای جامعه ارزشمند هستند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: در گام نخست بایستی دلایل اصلی طلاق را دریابیم سپس براساس احکام نورانی اسلام چاره اندیشی کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: بازیابی، ارتقای تکنولوژی و به روزشدن ماشین آلات و تجهیزات در صنعت نساجی ضروری است.

در سفر یک روزه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به استان اصفهان، بازدید از نحوه فعالیت برخی معادن استان و پارک ملی قمیشلو رقم خورد.