استاندار اصفهان: حضور فعالانه و پویای جامعه در عرصه های فرهنگی و اجتماعی موضوعی راهبردی و کارآمد است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، دکتر سیدرضا مرتضوی در جلسه هم اندیشی نخبگان و فعالین عرصه های بسیط و راهبردی فرهنگی و اجتماعی اصفهان بر ضرورت های فرهنگی و هنری جامعه به ویژه با توجه به انگاره های جدید ایجاد شده در هزار سوم و همچنین بروز رخدادهای جهانی و همچنین ایجاد یک معاونت مستقل در استانداری ها با عنوان “معاونت هماهنگی امور فرهنگی و اجتماعی” تصریح نمود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه باید به گونه ای در جامعه رفتار شود تا فضیلت ها و ارزش ها در جامعه ترویج و نهادینه شود و رذایل و مذمومات به گونه ای فعالانه ساقط و فسخ گردد.
وی افزود: مجموعه های فرهنگی و فعالین فرهنگی و اجتماعی و جهادی باید ظرفیت های جاری و بالقوه استان را به خوبی بشناسند و با بهره مندی از شیوه های جامع و کارآمد در بستر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به نقطه مطلوب حرکت نمایند.